Πόλο: Νίκες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 22:41
UPD:22:44
MOTION TEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Άνετη νίκη με 10-4 επί του Παλαιού Φαλήρου σημείωσε ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο «Δικέφαλος» διατηρείται στην τρίτη θέση, όμως την τελευταία αγωνιστική παίζει στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα υποχωρήσει στην τέταρτη, εκτός αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από τον Πανιώνιο.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο 11-7 της Κέρκυρας και, ουσιαστικά, έσπρωξαν την ομάδα του Ιονίου στην Α2. Οι φιλοξενούμενοι, αν και παρατάχθηκαν με μόλις δέκα παίκτες, αντιστάθηκαν στους «πράσινους», όταν όμως ο Κώστας Λούδης «επιστράτευσε» τον Γιώργο Αφρουδάκη, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Ο Εθνικός επικράτησε στον Πειραιά 15-12 της Γλυφάδα και έπιασε το Νηρέα Χαλανδρίου στην πέμπτη θέση, υστερεί όμως στην ισοβαθμία. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα και έφτασαν σχετικά άνετα στη νίκη, ενώ ο ΑΝΟΓ θα περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να οριστικοποιήσει την παραμονή του, η οποία πάντως μοιάζει σχεδόν εξασφαλισμένη.

Ο Πανιώνιος εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή στην Α1 μετά τη νίκη με 14-4 στη Λαμία επί του τοπικού Νηρέα, ο οποίος αγωνίστηκε και πάλι με εφήβους. 

Υπενθυμίζεται ότι η Χίος πήρε το παιχνίδι με το Αργοστόλι στα χαρτιά με 5-0, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό. 

Στην Α1 Γυναικών Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός συνέχισαν με εύκολες νίκες κατά τη 12η αγωνιστική, επικρατώντας εκτός έδρας των Εθνικού με 17-8 και Τρίτων Αμαρουσίου με 19-3, αντίστοιχα. Στο ντέρμπι της ημέρας ο Ηρακλής νίκησε στην Κρήτη το Ρέθυμνο 9-8, ενώ η Γλυφάδα επιβλήθηκε του Νηρέα Χαλανδρίου με 9-4.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις