Μίτσελ: «Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια»

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 17:36
UPD:17:40
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Αναφερόμενος στο ματς με τον Άρη, ο Μίτσελ (φωτογραφία αρχείου) που υποβιβάστηκε, τόνισε: «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα παιχνίδια με ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί, ή που θα κριθεί ο υποβιβασμός τους από αυτό το παιχνίδι».

A- A A+

Έλλειψη κινήτρου δεν υφίσταται για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μίτσελ, λόγω της κατάκτησης του τίτλου πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού έστειλε σαφέστατο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του, για σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους μέχρι το τέλος της περιόδου και φυσικά περιμένει νίκες σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του Σιόβα στις προπονήσεις, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Νιώθουμε πάρα πολύ καλά για αυτό. Τώρα μας λείπει μόνο ο Ολαϊτάν. Μας αρέσει όλοι οι παίκτες να είναι μαζί μας στην προπόνηση. Και για αυτό η επιστροφή του Σιόβα, μας έχει κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να τον βοηθήσουμε. Θα συμμετέχει όχι μόνο στις προπονήσεις, αλλά θα τον προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για το κατά πόσο η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου στο πρωτάθλημα μπορεί να αποπροσανατολίσει τους «ερυθρόλευκους». Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο και δεν με απασχολεί καθόλου. Όποιος ποδοσφαιριστής πιστεύει πως βρίσκεται εδώ μόνο για αυτή την περίοδο, κάνει λάθος. Οφείλουμε να δείχνουμε πάντα ότι είμαστε Ολυμπιακός. Να παρουσιαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα παιχνίδια, είτε υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, είτε όχι. Δεν σκεφτόμαστε μόνο την τρέχουσα περίοδο, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να δίνουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εικόνα.»

Για τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Αν οι ποδοσφαιριστές δεν είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς του κυπέλλου, δεν ξέρω πραγματικκά αν εγώ ο ίδιος ή κάποιος άλλος προπονητής μπορεί να κάνει κάτι. Aν δεν νιώθουν από μόνοι τους έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

Αναφερόμενος στο ματς με τον Άρη, που υποβιβάστηκε, τόνισε: «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα παιχνίδια με ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί, ή που θα κριθεί ο υποβιβασμός τους από αυτό το παιχνίδι. Γιατί πραγματικά η λύπη που βλέπουμε στους αντιπάλους μας, ή ο σκληρός τρόπος με τον οποίο πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, είναι άσχημο σε κάθε άθλημα που παίζουμε. Όμως, εμείς έχουμε την υποχρέωση να κερδίζουμε πάντα. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να ανακάμψουμε λίγο από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που είχαμε».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις