Προβληματισμένος ο Δ. Κρεμαστινός λόγω της ρύθμισης για τα φαρμακεία

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 14:33
UPD:14:41
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο κ. Κρεμαστινός εξήγησε ότι «οι γιατροί έχουν κλείσει τα ιατρεία τους και έχουν γίνει υπάλληλοι των ιδιωτικών αλυσίδων. Αυτό γίνεται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και το ίδιο θα γίνει και με τα φαρμακεία, εάν προχωρήσουν οι διατάξεις, σημείωσε (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τη διαφωνία του με τη ρύθμιση για τα φαρμακεία αλλά και τον προβληματισμό του για τη στάση που τελικά θα τηρήσει εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Για μένα προσωπικά, αν λειτουργήσω ως βουλευτής, δεν θα πρέπει να το ψηφίσω. Εάν, όμως, τίθεται θέμα ανατροπής της κυβέρνησης και να μην πάρει η Ελλάδα τα 15 δισεκατομμύρια που συζητάμε, θα προβληματιστώ ιδιαίτερα και θα το σκεφθώ σοβαρά» είπε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.

Ο κ. Κρεμαστινός εξήγησε ότι «οι γιατροί έχουν κλείσει τα ιατρεία τους και έχουν γίνει υπάλληλοι των ιδιωτικών αλυσίδων. Αυτό γίνεται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και το ίδιο θα γίνει και με τα φαρμακεία, εάν προχωρήσουν οι διατάξεις, σημείωσε.

Οι φαρμακοποιοί θα γίνουν εκ των πραγμάτων υπάλληλοι των ίδιων αλυσίδων που έχουν, ενδεχομένως, τα διαγνωστικά κέντρα» πρόθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή