Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Η κυβέρνηση αιφνιδίασε τον εμπορικό κόσμο

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 14:22
UPD:14:28
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά δηλώνει ότι θα «συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των φοροτεχνικών που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Μαρτίου.

A- A A+

Την άποψη ότι η κυβέρνηση αιφνιδίασε τον εμπορικό κόσμο με την απόφαση για λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές σε τρεις τουριστικές περιοχές, κάνει λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, ο οποίος καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται ότι η «κυβέρνηση επιμένει σε πειραματισμούς με βιασύνη και προχειρότητα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τις συνέπειες του μέτρου σε μια χειμαζόμενη με περιορισμένη ζήτηση αγορά και μάλιστα χωρίς καμία διαβούλευση με τους θεσμοθετημένους φορείς της αγοράς».

Παράλληλα καλεί τους βουλευτές «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί στις αποφάσεις τους, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες του νομοσχεδίου και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους το γεγονός, ότι η επανεκκίνηση της αγοράς σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει με το άνοιγμα τις Κυριακές, αφού το έλλειμμά της όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει, δεν εντοπίζεται στις ώρες λειτουργίας, αλλά στον δραστικό περιορισμό της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών».

Ως εκ τούτου ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά δηλώνει ότι θα «συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των φοροτεχνικών που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και καλεί τα μέλη του  να συμμετάσχουν μαζικά στην κεντρική συγκέντρωση που διοργανώνουν όλοι οι φορείς, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 14:00 μ.μ.».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή