Ολυμπιακός: Η αντίστροφη μέτρηση για το Σιόβα

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 13:54
UPD:13:57
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο 25χρονος αμυντικός ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα στις προπονήσεις μετά από περίπου 3 μήνες απουσίας ήταν η είδηση στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» επανήλθε στο πρόγραμμα μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε στις 11 Ιανουαρρίου, για την αποκατάσταση του προβλήματος που είχε στον έξω σφύρο, ζημιά που υπέστη στη διάρκεια της προπόνησης.

Ο 25χρονος αμυντικός ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθησε ο Σάμαρης, καθώς αποκόμισε αιμάτωμα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και αύριο θα φανεί εάν θα προλάβει το ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Μόνος του γυμνάστηκε γι' άλλη μια φορά ο Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης (2/04) με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φουστέρ και Ιμπαγάσα έκαναν αερόβιο πρόγραμμα, με τον πρώτο να είναι σίγουρο πως θα παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ, ενώ τίποτα το σοβαρό δεν έχει ο Ερνάν Πέρες.

Μετά την προπόνηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ και ο άμεσος συνεργάτης του, Βίκτορ, παρέμειναν με τους Βαλντέζ, Πέρες, Βέργο και Ντομίνγκες, με τους οποίους δούλεψαν στην τελική προσπάθεια.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις