Μπαρτζώκας: «Είμαστε ομάδα»

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 00:49
UPD:00:51
EPA/TOLGA BOZOGLU

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον πρώτο από τους τρεις... «τελικούς» που χρειάζεται για να προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και τώρα κοιτάζει τους επόμενους δύο, όπως δήλωσε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Η Μάλαγα μάς πίεσε πολύ, αλλά ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας και κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα. Οι γκαρντ μας έκαναν εξαιρετική δουλειά, καθώς κατάφεραν να ''διαβάσουν'' καλά όλες τις καταστάσεις κι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη» υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί ενώ είχαμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες, όπως αυτές του Στράτου (Περπέρογλου) και του Γιώργου (Πρίντεζη), οι παίκτες μας έδειξαν πως πάνω από όλα είναι ομάδα. Τώρα πρέπει να νικήσουμε στην Κωνσταντινούπολη. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» πρόσθεσε.

Ο Ζοάν Πλάθα, από την πλευρά του, μπορεί στη διάρκεια της αναμέτρησης να φαινόταν ότι διαμαρτύρεται για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, αλλά στο τέλος του αγώνα παραδέχθηκε ότι αλλού ήταν το πρόβλημα για την ομάδα του.

«Δεν πιστεύω πως η διαιτησία έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα. Οι τρεις διαιτητές του αγώνα είναι καλού επιπέδου. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό με τόσα προβλήματα. Δεν φταίνε οι διαιτητές, δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση» τόνισε.

«Υπήρχε διάθεση και πάθος, αλλά είναι δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα όπως τους πρωταθλητές Ευρώπης όταν έχεις τόσα αγωνιστικά προβλήματα. Παίξαμε τα κρίσιμα παιχνίδια της Ευρωλίγκας χωρίς σημαντικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθούμε, όταν στηριζόμαστε σε παίκτες χωρίς πείρα» συμπλήρωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις