Το Google Play Music βελτιώνεται

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 14:48
UPD:14:49
GOOGLE PLAY

Το Google Play Music, στην έκδοση για χρήση με τον browser Chrome, θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να διατηρούν το σύνολο της αγαπημένης τους μουσικής, διαθέσιμη στο cloud.

A- A A+

Το Google Play Music, η μουσική υπηρεσία της Google, απέκτησε μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που αυξάνουν σημαντικά την ευχρηστία της.

Πιο συγκεκριμένα, το Google Play Music, στην έκδοση για χρήση με τον browser Chrome, θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να διατηρούν το σύνολο της αγαπημένης τους μουσικής, διαθέσιμη στο cloud.

Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν upload την αγαπημένη τους μουσική, εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία «drag and drop». Επιπρόσθετα, κατά το ανέβασμα μουσικής μέσω του browser, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν ένα συγκεκριμένο φάκελο αρχείων, ο οποίος θα «παρακολουθείται» από την εφαρμογή ώστε όταν θα εντοπίζονται νέα τραγούδια εκεί, θα προστίθενται στη βιβλιοθήκη άμεσα.

Επίσης, το σύνολο της μουσικής βιβλιοθήκης του χρήστη θα μπορεί να γίνει downloaded απευθείας από το web περιβάλλον χρήσης, στοιχείο που θα κάνει την παρουσία πρόσθετης εφαρμογής διαχείρισης αρχείων, περιττή.

Επιπρόσθετα, θα παρέχεται επιπλέον μία νέα εφαρμογή mini-player, η οποία θα επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται τα αρχεία του Google Play Music. Η εν λόγω λειτουργία θα επιτρέπει την παύση μιας αναπαραγωγής, την μεταπήδηση σε επόμενο ή προηγούμενο τραγούδι και θα εμφανίζει το cover art του τραγουδιού.

Σύμφωνα με τη Google το σύνολο των παραπάνω βελτιώσεων και νέων λειτουργιών θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Προς το παρόν, οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα παραπάνω μπορούν, μέσω του Chrome browser, να κατευθυνθούν στην ενότητα «labs» του μενού ρυθμίσεων.

 

Προτεινόμενα για εσάς