Να εξηγήσουν οι δύο βουλευτές γιατί δεν δίνουν τις έδρες τους, ζητεί η Μ. Χρυσοβελώνη

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 18:07
UPD:18:10
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Εγώ θα σας πω χωρίς αοριστολογίες και μισόλογα τι λένε οι ΑΝΕΛ. Εμείς στην πολιτική θέλουμε ειλικρινείς και καθαρές κουβέντες. Και πάνω από όλα θέλουμε ειλικρινείς πολιτικούς» καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την απορία της γιατί δεν παραδίδουν τις θέσεις τους οι δύο βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τους ΑΝΕΛ, εκφράζει η βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη αναφερόμενη στους βουλευτές Χρυσούλα Γιαταγάνα και Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο αναφέρει ότι «πραγματικά δεν κατανοώ τι εννοούν οι συνάδελφοι με την «πορεία προς το φως» την οποία υποτίθεται πως συνεχίζουν… Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους να σας εξηγήσουν».

Ακόμη τονίζει ότι οφείλουν δημόσια και με σαφήνεια να δικαιολογήσουν γιατί αρνούνται να παραδώσουν τις έδρες τους.

«Κατά τη γνώμη μου κανείς δεν πρέπει να μένει κολλημένος σε μια καρέκλα, ιδιαίτερα όταν είναι δανεική…» είπε.

«Εγώ θα σας πω χωρίς αοριστολογίες και μισόλογα τι λένε οι ΑΝΕΛ. Εμείς στην πολιτική θέλουμε ειλικρινείς και καθαρές κουβέντες. Και πάνω από όλα θέλουμε ειλικρινείς πολιτικούς» καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα διαθέτουν 15 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα είναι 5, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται και η ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών που αριθμεί ήδη 13 μέλη.

ΟΙ δύο βουλευτές σε κοινή τους δήλωση εξηγώντας τους λόγους της αποχώρήσης τους, σημειώνουν μεταξύ άλλων: «όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι πρωτοβουλίες σου ευνουχίζονται, τότε απλά αναχωρείς».

Απαντώντας δε στα περί αποστασίας τονίζουν:  «Τυχόν τερατολογίες για "προδοσία", τις ξεπερνάμε με μία και μόνη σκέψη: από τον ατιμωτικό εκφυλισμό της συνείδησης, επιλέγουμε το πολιτικό Φως της αληθινής αντίστασης».

Είχε προηγηθεί  ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην οποία το κόμμα έκανε λόγο για αποστασία και καλούσε τους βουλευτές να παραδώσουν τις έδρες τους «πριν αποδεχθούν και αυτοί την γνωστή πρόσκληση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή