Παραιτείται από βουλευτής ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 12:33
UPD:27/03/2014 11:20
Twitter/Αris_spiliotop

«Όταν δίνεις την ψυχή σου στην Αθήνα, δεν έχεις την πολυτέλεια παρά να παραιτηθείς από το βουλευτικό αξίωμα», δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

A- A A+

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Όταν δίνεις την ψυχή σου στην Αθήνα, δεν έχεις την πολυτέλεια παρά να παραιτηθείς από το βουλευτικό αξίωμα», δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ολοκληρώνοντας την ομιλία του σε εκδήλωση κατά την οποία παρουσίασε το όνομα και το σήμα του συνδυασμού του. 

«Παραιτούμαι από βουλευτής & δίνω όλη τη δύναμή μου για το δήμο της Αθήνας! Για τη μάχη της Αθήνας!», έγραψε λίγα λεπτά αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.  

Τη θέση του κ. Σπηλιωτόπουλου στο Κοινοβούλιο αναμένεται να πάρει η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου, καθώς ο α' επιλαχών στη β' περιφέρεια της Αθήνας Γιάννης Παπαθανασίου δεν αποδέχθηκε να καταλάβει την έδρα επειδή πρόσφατα διορίσθηκε πρόεδρος στα Ελληνικά Πετρέλαια. 

«Αθήνα Μπορείς» ο συνδυασμός του Άρη Σπηλιωτόπουλου

NAFTEMPORIKI.GR

Η επιστολή παραίτησής του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Το όνομα της δημοτικής παράταξης του κ. Σπηλιωτόπουλου είναι «Αθήνα Μπορείς». Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε στην εκδήλωση ότι το πρόγραμμα δράσης του συνδυασμού πρόκειται να ανακοινωθεί τις ερχόμενες ημέρες.

Πάντως, όπως σημείωσε, πρωταρχική του μέριμνα -όταν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων- είναι η αισθητική αναβάθμιση της πόλης. «Θα επιμείνω, μέχρι τέλους, στην αισθητική αναβάθμιση της Αθήνας» ανέφερε, προσθέτοντας ότι, με ξηλωμένα πεζοδρόμια, η Ακρόπολη φαντάζει να ανήκει σε άλλη πόλη και άλλη χώρα.

Δεύτερη προτεραιότητά του είναι η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας. Στόχος είναι «να νιώσουμε ελεύθεροι. Αλλά αν δεν νιώσεις ασφαλής, δεν είσαι ελεύθερος», τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Τρίτη του προτεραιότητα θα είναι η καταπολέμηση του παρεμπορίου. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «θα τελειώσει οριστικά και με αυστηρότητα» το φαινόμενο όσων απλώνουν παράνομα την πραμάτειά τους για να πουλήσουν, ενώ δίπλα βρίσκεται ο νόμιμος έμπορος.

Κυρ. Μητσοτάκης: Σωστή η κίνηση Σπηλιωτόπουλου

Ως σωστή χαρακτήρισε, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, την απόφαση του κ. Σπηλιωτόπουλου να παραιτηθεί από βουλευτής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικα ότι είναι «σωστή η απόφαση του Άρη Σπηλιωτόπουλου να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα για να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή