Αφεντικό στο Μάντσεστερ είναι η Σίτι

Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 23:52
UPD:26/03/2014 00:01
EPA/PETER POWELL

Οι «πολίτες» του Μανουέλ Πελεγκρίνι πέρασαν σαν σίφουνας από το «Όλντ Τράφορντ» νικώντας τους «κόκκινους διαβόλους» με 3-0.

A- A A+

Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετά τις πρόσκαιρες όπως αποδείχτηκαν επιτυχίες επί του Ολυμπιακού και της Γουέστ Χαμ η «συμπολίτισσα» Σίτι απέδειξε στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόιες ποιος είναι το αφεντικό στο Μάντσεστερ.

Οι «πολίτες» του Μανουέλ Πελεγκρίνι πέρασαν σαν σίφουνας από το «Όλντ Τράφορντ» νικώντας τους «κόκκινους διαβόλους» με 3-0 και επιταχύνουν για την κατάκτηση του τίτλου, αφού μείωσαν τη διαφορά από την Τσέλσι στους τρεις βαθμούς κι ενώ έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα.

Πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων, που έφτασαν στην πέμπτη νίκη επί της Γιουνάιτεντ στα τελευταία έξι παιχνίδια, ήταν ο Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος διεθνής άνοιξε το σκορ στο 44ο δευτερόλεπτο (!) και διπλασίασε στο 56΄, για να κλείσει το σκορ στο 90΄ ο Γιάγια Τουρέ.

Πολύ σημαντική επιτυχία και για την Έβερτον του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που πέρασε με 3-0 (22΄ Μπάρκλεϊ, 52΄ Λουκάκου, 88΄ Όσμαν) από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απέναντι στη Νιούκαστλ και δείχνει ότι μπορεί να πάρει το εισιτήριο για Ευρώπη από την Τότεναμ. 

Στο «Εμιρέιτς», τέλος, η Άρσεναλ έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, μετά το 2-2 απέναντι στη Σουόνσι. Οι Ουαλοί προηγήθηκαν με τον Μπονί στο 11΄, Ποντόλσκι (73΄) και Ζιρού (74΄) ανέτρεψαν το σκορ σε ένα δίλεπτο αλλά το αυτογκόλ του Φλαμινί στο 90΄ καταδίκασε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις