Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Από το ύψος της Βουκουρεστίου μπορούν να την παρακολουθήσουν οι πολίτες
Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 10:42
UPD:17:25
naftemporiki.gr
A- A A+

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με την πλατεία Συντάγματος να αποτελεί «άβατο» για όσους δεν φέρουν πρόσκληση ή διαπίστευση άρχισε το πρωί της Τρίτης η στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αστυνομικές δυνάμεις σταθμεύουν με κλούβες στο κάτω τμήμα της πλατείας, ενώ κλειστός θα παραμείνει καθ΄όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα».

Οι πολίτες δύνανται να παρακολουθήσουν τα πεζοπόρα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων τα οποία λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου, με εξαίρεση πολίτες και εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι διαθέτουν διαπιστεύσεις ή προσκλήσεις.

Για την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας βρίσκονται επί ποδός περίπου 3.000 αστυνομικοί, ένώ έχουν τεθεί σε ισχύ έκακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

RUPTLYTV

Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πετά πάνω από το τμήμα του κέντρου της πρωτεύουσας όπου θα διεξαχθεί η παρέλαση, ενώ αστυνομικά σκυλιά Κ9 ερεύνησαν το χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν στο σημείο ύποπτα αντικείμενα.

Η παρέλαση διεξάγεται ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ενώ την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή