Εντονη πολιτική αντιπαράθεση για το Σινούκ

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2004 16:22
A- A A+

Στον Πρωθυπουργό επέρριψε την πλήρη ευθύνη για το χειρισμό του θέματος της πτώσης του Σινούκ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας. «Υπάρχουν σαφείς πολιτικές ευθύνες», τόνισε ο κ. Βούγιας «οι οποίες δεν αφορούν στα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου αλλά στην αντιμετώπιση της όλης υπόθεσης και στην κινητοποίηση».

Στον κ. Καραμανλή ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επέρριψε και όλη την ευθύνη «για την ασυνεννοησία, τον τραγέλαφο και το αλαλούμ» που επικράτησε και χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης η οποία, όπως ανέφερε, έχει τα ραντάρ της στραμμένα στον εντοπισμό στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον κρατικό μηχανισμό.

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος απάντησε: «Η πολιτική θρασύτης του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται πως δεν έχει όρια. Κομματικοποίησαν το κράτος, διέλυσαν τους μηχανισμούς, επέτρεψαν, επί χρόνια, στα διαπλεκόμενα συμφέροντα να αλωνίζουν παντού και τώρα τυμβωρυχούν. Ντροπή πια».

Δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχει «θέμα Σπηλιωτόπουλου» απαντώντας σε ερώτηση για το «αν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την απομάκρυνση του κ. Σπηλιωτόπουλου από την κυβέρνηση».

Χαρακτήρισε τέλος «ανυπόστατο και φαντασιόπληκτο σενάριο» τις πληροφορίες κατά τις οποίες ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Θεσσαλονίκης Δ. Σταμάτης ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό νωρίτερα από το χρόνο που έχει δηλωθεί για την πτώση του ελικοπτέρου στο Αγιο Όρος.

Πηγή: AΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή