Σύλληψη δύο εκ των δραστών της χθεσινής ανθρωποκτονίας στην Κρήτη

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 14:29
UPD:17:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν στην περιοχή του εγκλήματος στο χωριό Αντισκάρι Ηράκλειου.

A- A A+

Στη σύλληψη δύο εκ των δραστών ανθρωποκτονίας που συνέβη χθες σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης προχώρησαν οι τοπικές αρχές.

Οι τρεις δράστες είναι Έλληνες, οι οποίοι την Κυριακή ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν άνδρα 51 ετών, ο οποίος τους έκανε παρατήρηση για επικίνδυνη οδήγηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας ο τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητείται, δεν συμμετείχε από την αρχή στο συμβάν, αλλά προσέτρεξε σχεδόν ταυτόχρονα στο σημείο, συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη του περιστατικού. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, ο δήμος Φαιστού καταδικάζοντας τα κρούσματα ωμής βίας, σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι με αφορμή «τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον Δήμο Φαιστού, η θέση της Δημοτικής Αρχής είναι από την αρχή ξεκάθαρη, δηλώνοντας ότι καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται και θεωρεί παρά τις όποιες ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ότι θα πρέπει να τεθεί εκ νέου ως προτεραιότητα η πρόληψη, η άμεση και μόνιμη ενεργοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή της Μεσαράς».

Επίσης ζητά επιτακτικά, όπως αναφέρει, επαρκή στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό σε θέματα που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια των πολιτών, τα οποία είναι μείζονος σημασίας. Τέλος, ζητά τη μόνιμη παρουσία της Αστυνομίας σε κάθε Δημοτική Ενότητα, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή