Κανονικά το μετρό στο Σύνταγμα

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 14:25
UPD:14:27
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα είχε κλείσει νωρίτερα λόγω της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

A- A A+

Κανονικά λειτουργεί το μετρό στο Σύνταγμα, που νωρίτερα είχε κλείσει λόγω της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 244 σχολείων, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αλλά χωρίς απρόοπτα. 

«Δεν είναι τυχαίο που και στις δυο μας εθνικές επετείους οι Έλληνες γιορτάζουμε, όχι τα επινίκια, αλλά την έναρξη του Αγώνα, έναν αγώνα που θα τον συναντάμε σε κάθε φάση της ελληνικής ιστορίας» δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου.

Όπως είπε, έναν τέτοιο αγώνα δίνουμε και σήμερα, για μια πραγματικά ανεξάρτητη πατρίδα, που θα στέκεται στα πόδια της χωρίς δεκανίκαι, χωρίς δανεικά. 

«Είμαστε κοντά στο να γυρίσουμε τη σελίδα και θα τα καταφέρουμε αν όλοι οι Έλληνες σταθούμε ενωμένοι μπροστά στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, με ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης» πρόσθεσε.

Ενωτικό ήταν και το μήνυμα του δημάρχου της πρωτεύουσας, Γιώργου Καμίνη. 

«Οποίος, έστω και στο ελάχιστο, είναι εξοικειωμένος με την ιστορία της επανάστασης του '21 γνωρίζει πόσο κινδύνευσε να στοιχίσει στην Ελλάδα η διχόνοια και ο διχασμός, ας ειναι αυτό το μεγάλο μήνυμα της ημέρας, πρέπει να παραμερίσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να μείνουμε σε αυτά που μας ενώνουν» σημείωσε.  

Σημειώνεται ότι παράσταση διαμαρτυρίας, κοντά στον χώρο της παρέλασης και συγκεκριμένα στην αρχή της οδού Ερμου πραγματοποίησαν περίπου 30 καθαρίστριες. 

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή