Να καταθέσουν για την υπόθεση Κεντέρη Θάνου κλήθηκαν ιατροί του ΚΑΤ

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2004 14:12
A- A A+

Οι ιατροί του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου νοσηλεύθηκαν ο Κώστας Κεντέρης και η Κατερίνα Θάνου μετά το δηλωθέν ατύχημα της 12ης Αυγούστου, κλήθηκαν να καταθέσουν για την υπόθεση ενώπιον των εισαγγελέων Σπύρου Μουζακίτη και Αθηνάς Θεοδωροπούλου.

Η έρευνα έχει πλέον επικεντρωθεί στο σκέλος της υπόθεσης που αφορά την εισαγωγή και παραμονή στο ΚΑΤ των δυο αθλητών, από το βράδυ τη 12ης Αυγούστου έως την Τρίτη 17 του ίδιου μήνα.

Οι δυο εισαγγελείς έχουν καλέσει για κατάθεση τόσο τους εφτά γιατρούς που υπέγραφαν κάτω από το όνομα του διοικητή του νοσοκομείου τα ανακοινωθέντα για τους δυο αθλητές την Κυριακή 15 και τη Δευτέρα 16 Αυγούστου, όσο και άλλους γιατρούς του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, κάποιοι από τους γιατρούς έχουν κληθεί, με την ενεργοποίηση ειδικής δικονομικής διάταξης βάσει της οποίας έχουν την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση της αξιόποινης πράξης της ψευδούς ιατρικής γνωμάτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Δευτέρα θα περάσει από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο Χρήστος Τζέκος, το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή