Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη Φιλιππίδη και Κυτέα

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 22:17
UPD:22:21
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ Κώστα Φιλιππίδη και τον προπόνητή του Δημήτρη Κυττέα.

A- A A+

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, δέχθηκε τον παγκόσμιο πρωταθλητή του επί κοντώ, Κώστα Φιλιππίδη και τον προπονητή του, Δημήτρη Κυτέα, τους οποίους συνεχάρη για το χρυσό μετάλλιο στο Σόποτ.

Ο Πρόεδρος, που υπήρξε αθλητής έχοντας μάλιστα ασχοληθεί και με το συγκεκριμένο αγώνισμα, συνομίλησε με τον αθλητή και τον προπονητή του, αναφέροντας στον Φιλιππίδη ότι παρακολούθησε τα άλματα και τις επιτυχημένες προσπάθειές του.

Ο Κάρολος Παπούλιας είπε ακόμη στον Κώστα Φιλιππίδη ότι συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση του αγωνίσματος στη χώρα μας, που ανέδειξε μεγάλες μορφές μεταξύ των οποίων τους Θάνο, Γλέζο, Ευσταθιάδη, Ρουμπάνη, Παπανικολάου, Ρήγα και, φυσικά, τον προπονητή του.

Παράλληλα, ρώτησε τον Έλληνα πρωταθλητή για τις επόμενες υποχρεώσεις του, με τον Φιλιππίδη να απαντά ότι πρώτος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Βραζιλίας, το 2016, κι ενώ μεσολαβούν το παγκόσμιο πρωτάθλημα (2015) και το ευρωπαϊκό στη Ζυρίχη φέτος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις