Συνεχίζεται η διαμαρτυρία στο Γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 17:01
UPD:20:34
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
A- A A+

Μέσα στο Πολιτικό Γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι παραμένουν εκπαιδευτικοί, συνεχίζοντας τη διαμαρτυρία τους.

Παρά την ένταση που σημειώθηκε νωρίτερα, με τα ΜΑΤ να προσπαθήσουν τους απωθήσουν, συγκεντρωμένοι, που έφτασαν εκεί με την πορεία της ΑΔΕΔΥ, παραμένουν και έξω από το Γραφείο, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους καθηγητές.

Οι διαμαρτυρόμενοι εντός του κτηρίου έχουν κρεμάσει από το μπαλκόνι και πανό με σύνθημα «Δεν φοβόμαστε, αγωνιζόμαστε», ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονται και άνδρες των ΜΑΤ.

NAFTEMPORIKI.GR

Σε δηλώσεις του στο naftemporiki.gr το μέλος του δ.σ. της ΟΛΜΕ Σταύρος Τζιορτζιώτης είπε ότι οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τις απολύσεις εκπαιδευτικών, σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. 

NAFTEMPORIKI.GR

«Βρίσκονται πάνω συνάδελφοι μας που είναι σε διαθεσιμότητα και απαιτούν καμία απόλυση», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο αγώνας τους «είναι αγώνας που εκφράζει όλα τα συναισθήματα του ελληνικού λαού».

Όπως είπε ο κ. Τζορτζιώτης, παλεύουν για την κατάργηση και ανατροπή αυτής της πολιτικής.

NAFTEMPORIKI.GR

Σε ό,τι αφορά το αίτημα των εκπαιδευτικών για συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να οριστεί μια αντιπροσωπεία η οποία θα μεταβεί στο υπουργείο. Ωστόσο, οι συγκεντρωμένοι ζητούν η συνάντηση να γίνει στο Πολιτικό του Γραφείο. 

NAFTEMPORIKI.GR

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, διεμήνυσε πως «σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν αλλάζουν», ενώ έκανε λόγο για κατάληψη στο Πολιτικό του Γραφείο, με την επισήμανση πως «η παραβίαση ιδιωτικού χώρου είναι πάγια τακτική κάποιων συνδικαλιστών».

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή