Παραολυμπιακοί - Ικανοποίηση της ΔΠΕ για την προσέλευση των φιλάθλων

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2004 14:41
A- A A+

Την απόλυτη ικανοποίηση της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΔΠΕ) για την προσέλευση των φιλάθλων στα στάδια των Παραολυμπιακών Αγώνων, εξέφρασε σήμερα η διευθύντρια επικοινωνίας της ΔΠΕ, Μίριαμ Γουίλκενς, κατά τη σημερινή ενημέρωση των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στο βασικό Κέντρο Τύπου.

«Είδαμε πολύ κόσμο χθες σε αρκετές από τις εγκαταστάσεις των Παραολυμπιακών Αγώνων. Το κολυμβητήριο ήταν γεμάτο, τα αγωνίσματα του Στίβου αποδείχθηκαν επίσης πολύ δημοφιλή, όπως και αυτά της ποδηλασίας πίστας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που οι Αθηναίοι, και όχι μόνο, αγκάλιασαν με τόση ζεστασιά αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε η κ. Γουίλκενς.

«Ως αυτή την στιγμή έχουμε 2.700 διαπιστευμένους δημοσιογράφους που έχουν ενεργοποιήσει τις διαπιστεύσεις τους και περιμένουμε αυτός ο αριθμός να αυξηθεί», πρόσθεσε.

Όπως έκανε γνωστό η εκπρόσωπος της ΔΠΕ, μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 209 τεστ αντιντόπιγκ και δεν υπάρχει κανένα δείγμα θετικό. «Όλα τα δείγματα εξετάζονται στα εργαστήρια της WADA από το ίδιο προσωπικό που εξέτασε τα δείγματα και των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας. Για πρώτη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ένα μέλος της ΔΠΕ βρίσκεται σε κάθε εγκατάσταση και σε συνεργασία με αντίστοιχα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής παρακολουθεί, ώστε η όλη διαδικασία να ακολουθεί τη νόμιμη οδό», κατέληξε η Μίριαμ Γουίλκενς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις