Νοκ άουτ και ο Σμέλτσερ στην Ντόρτμουντ

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 15:23
UPD:15:26
EPA/YURI KOCHETKOV

Ο 26χρονος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στους προσαγωγούς προς το τέλος της χθεσινοβραδινής ήττας 2-1 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Νέα απώλεια σε μια «καταραμένη» χρονιά για την Ντόρτμουντ, καθώς ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο διεθνής αμυντικός Μάρτσελ Σμέλτσερ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ο 26χρονος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στους προσαγωγούς προς το τέλος της χθεσινοβραδινής ήττας 2-1 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αποτέλεσμα που χάρισε στην Μπορούσια την πρόκριση στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σμέλτσερ αναμένεται να χάσει και τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ενδέχεται να είναι εκτός «μάχης» και για τον πρώτο ημιτελικό (22-23 Απριλίου), αν προκριθεί η ομάδα του.

Η Ντόρτμουντ, που παλεύει για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση στην Μπουντεσλίγκα, στερείται των υπηρεσιών των Ιλκάι Γκιντογάν, Σβεν Μπέντερ, Νέβεν Σούμποτιτς και Γιάκουμπ Μπλαζικόφσκι, ενώ από το χθεσινοβραδυνό παιχνίδι απουσίασε και ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος όμως αναμένεται να επιστρέψει για τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με το Ανόβερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις