Europa League: Σε Φλωρεντία και Νάπολη το ενδιαφέρον

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 12:37
UPD:12:40
EPA/ALESSANDRO DI MEO

Η Φιορεντίνα απειλεί να αφήσει εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, τη Γιουβέντους, την οποία υποδέχεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» στον ιταλικό «εμφύλιο» με «προίκα» το 1-1 από τον αγώνα στο Τορίνο.

A- A A+

Με τις δεύτερες αναμετρήσεις της φάσης των «16» συνεχίζεται απόψε το Γιουρόπα Λιγκ και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες όσο και αμφίρροπες συναντήσεις.

Σε μία από αυτές, η Φιορεντίνα απειλεί να αφήσει εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, τη Γιουβέντους, την οποία υποδέχεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» στον ιταλικό «εμφύλιο» με «προίκα» το 1-1 από τον αγώνα στο Τορίνο.

Η Νάπολι περιμένει στο «Σαν Πάολο» την Πόρτο, από την οποία είχε χάσει 1-0, ενώ «ανοιχτό» είναι το παιχνίδι ανάμεσα στη Σάλτσμπουργκ και τη Βασιλεία, μετά το 0-0 στην Ελβετία.

Η Μπενφίκα είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Τότεναμ, την οποία υποδέχεται στο «Λουζ» έχοντας νικήσει 3-1 στο Λονδίνο ενώ στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι η Μπέτις θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στη Σεβίλη, της οποίας είχε επικρατήσει 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». 

Το πρόγραμμα και τα σκορ των πρώτων αγώνων:
                                                 
Σάλτσμπουργκ-Βασιλεία  (0-0)
Νάπολι-Πόρτο                   (0-1)
Βαλένθια-Λουντόγκορετς (3-0)
Ανζί-Άλκμααρ                   (0-1)
Βικτόρια Πλζεν-Λιόν         (1-4)
Μπέτις-Σεβίλη                   (2-0)
Μπενφίκα-Τότεναμ           (3-1)
Φιορεντίνα-Γιουβέντους    (1-1)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις