NBA: Οι Νικς ανακοίνωσαν τον Φιλ Τζάκσον

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 21:42
UPD:22:48
REUTERS/SHANNON STAPLETON

Το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον ιδιοκτήτη των Νικς, Τζιμς Ντόλαν, με τιμά ιδιαίτερα» ήταν η πρώτη δήλωση του Τζάκσον.

A- A A+

Η Νέα Υόρκη ανακοίνωσε επισήμως ότι ο Φιλ Τζάκσον θα είναι ο πρόεδρος των Νικς για την επόμενη πενταετία, αναλαμβάνοντας την αποστολή να επαναφέρει τη λαοφιλή ομάδα ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Ο Τζάκσον είχε γράψει ιστορία ως αθλητής στους Νικς, τη φανέλα των οποίων φόρεσε για 11 χρόνια (1967-78) και με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1970 και το 1973. «Το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον ιδιοκτήτη των Νικς, Τζιμς Ντόλαν, με τιμά ιδιαίτερα» ήταν η πρώτη δήλωση του Τζάκσον.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου ως παίκτης από τους Νικς και ξέρω καλά τι σημαίνει να είσαι πρωταθλητής σε αυτή την πόλη. Αναλαμβάνω την ευθύνη να παραδώσω στους φιλάθλους μας μια πρωταθλήτρια ομάδα και ανυπομονώ να συνδυάσω αυτό το όραμα με τις ικανότητες του Στιβ Μιλς ως τζένεραλ μάνατζερ, προκειμένου να το πραγματοποιήσουμε» πρόσθεσε.

Ο ιδιοκτήτης των Νικς, Τζιμ Ντόλαν, υπογράμμισε ότι «ο Τζάκσον αποτελεί τον κατάλληλο άνθρωπο για να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου. Υπάρχει μόνο ένας Φιλ Τζάκσον και το όνομα του αποτελεί συνώνυμο μεγάλων ομάδων που κατακτούν πρωταθλήματα. Είναι ο ιδανικός για να μας βοηθήσει να χτίσουμε μια επιτυχημένη ομάδα που θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο μόνος στόχος μας».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις