Την ανησυχία της μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΟΛΜΕ

Για το ενδεχόμενο απολύσεων
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 14:54
UPD:15:54
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ. Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θεμιστοκλή Κοτσιφάκη.

A- A A+

Για τις πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, όπως είπαν, και συγκεκριμένα για τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Θέμη Κοτσιφάκη.

«Πάμε για τις πρώτες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων το ερχόμενο Σάββατο και ξεκινούν, δυστυχώς, οι εκπαιδευτικοί, είναι πολύ άσχημα τα νέα» ανέφερε ο ΓΓ της ΟΛΜΕ, Σταμάτης Νικολάου.

«Άσχημα τα νέα, δυστυχώς» πρόσθεσε ο κ. Κοτσιφάκης.

«Άσχημα, τα παρακολουθώ» είπε ο κ. Παπούλιας, ο οποίος δέχθηκε ως δώρο από την ηγεσία της ΟΛΜΕ ένα αντίγραφο του μηχανισμού των Αντικυθήρων.

Στους κόλπους των εκπαιδευτικών επικρατεί αναβρασμός, εν όψει της λήξης -στις 22 Μαρτίου- της οκτάμηνης περιόδου της διαθεσιμότητας

Οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο απολύσεων συναδέλφων τους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και δεν έχουν τοποθετηθεί σε άλλο πόστο του Δημοσίου. 

Η Ομοσπονδία τους θα συμμετάσχει την Τετάρτη και την Πέμπτη στη 48ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία κατά των απολύσεων, ενώ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία και για την Παρασκευή. 

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή