Κατάθεση Συρίγου στους εισαγγελείς για την υπόθεση Κεντέρη - Θάνου

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2004 16:00
A- A A+

Τα στοιχεία από την έρευνά του σχετικά με την υπόθεση των αναβολικών και των αθλητών Κεντέρη και Θάνου, παρέδωσε στους δυο αρμόδιους εισαγγελείς ο δημοσιογράφος, Φίλιππος Συρίγος.

Όπως επανέλαβε ο κ. Συρίγος κατά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει, οι δύο έλληνες αθλητές έφυγαν από το Ολυμπιακό Χωριό το επίμαχο απόγευμα της 12ης Αυγούστου, στις 18:30 και όχι στις 17:30, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει επίσης πως ο ίδιος είχε την πληροφορία για επικείμενο τροχαίο που θα συνέβαινε στον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου, πολύ πριν γίνει τελικά γνωστό το τροχαίο ατύχημα των δύο αθλητών.

Ο κ. Συρίγος επέρριψε τις ευθύνες για το όλο θέμα στον προπονητή Χρήστο Τζέκο, επισημαίνοντας πάντως, πως οι δύο αθλητές δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Αναφορικά με την υπόθεση των χρηματοδοτήσεων προς το αθλητικό σωματείο «Αίας», ο κ. Συρίγος σημείωσε ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει υποχρέωση να χρηματοδοτεί τις Ομοσπονδίες και όχι πρόσωπα μέσω τρίτων, κάτι που όπως ανέφερε όταν γίνεται, είναι παράνομο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις