Οι Rolling Stones ανέβαλαν την περιοδεία τους σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Πένθος στο θρυλικό συγκρότημα
Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 12:08
UPD:19/03/2014 01:16
Dave Allocca/Starpix/Dave Allocca

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ με τη Λόρεν Σκοτ.

A- A A+

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μετά το θάνατο της Λορέν Σκοτ, της συντρόφου του τραγουδιστή του συγκροτήματος Μικ Τζάγκερ. «Οι Rolling Stones ανακοινώνουν με λύπη και απογοήτευση την αναβολή της υπόλοιπης περιοδείας τους «14 on fire» στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, μετά το θάνατο της Λορέν Σκοτ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η 49χρονη Σκοτ, πρώην μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας και ιδιοκτήτρια μιας υπερχρεωμένης εταιρίας ενδυμάτων, βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, στην συνοικία Τσέλσι, και η αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση ως αυτοκτονία.

«Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Γουάτς και ο Ρόνι Γουντ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους θαυμαστές τους για την υποστήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και με την ελπίδα ότι θα δείξουν κατανόηση για τους λόγους που τους ανάγκασαν να προβούν σε αυτή την ανακοίνωση», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου. Επισημαίνεται ότι το συγκρότημα ελπίζει πως θα κάνει την περιοδεία αυτή στο μέλλον.

Το συγκρότημα έφθασε τη Δευτέρα στο Περθ, στη δυτική ακτή της Αυστραλίας με ιδιωτικό αεροσκάφος, προπαραμονή της συναυλίας, για την οποία όλα τα εισιτήρια είχαν πουληθεί. Μετά το Περθ, το συγκρότημα θα έδινε υπαίθρια συναυλία το Σάββατο στην Αδελαΐδα της νότιας Αυστραλίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Μικ Τζάγκερ αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη. Η Λόρεν Σκοτ συζούσε με τον 70χρονο γερόλυκο της ροκ από το 2001, μετά το χωρισμό του από τη Τζέρι Χολ.


DAVE M. BENETT
Η εκπρόσωπος του Τζάγκερ εξέδωσε ανακοίνωση αργά χθες για να διαψεύσει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, η σχέση του Τζάγκερ με την Λόρεν Σκοτ είχε τερματιστεί πρόσφατα. «Το δημοσίευμα στη New York Post για χωρισμό του Τζάγκερ και της Λορέν Σκοτ είναι 100% αναληθές. Δεν υπάρχει απολύτως καμία βάση πραγματικότητας σε αυτό το δημοσίευμα. Είναι ένα φρικτό και ανακριβές κουτσομπολιό σε μια πολύ τραγική στιγμή για τον Μικ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς