Παραμένει στη φυλακή ο Κρις Μπράουν

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 06:41
UPD:19/03/2014 01:02
REUTERS/DAVID MCNEW
A- A A+

Στη φυλακή θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος Απριλίου ο τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν, λόγω της παραβίασης της αναστολής του σε σχέση με την επίθεση του 2009 στην τότε φίλη του, τραγουδίστρια Ριάνα, όπως αποφάσισε η δικαιοσύνη.

Ο 24χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, όταν αποβλήθηκε από κέντρο θεραπείας και αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, παραβιάζοντας την εντολή του δικαστηρίου που είχε διατάξει να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ο Κρις Μπράουν απομακρύνθηκε από το κέντρο για παραβίαση των κανόνων του ιδρύματος, μεταξύ των οποίων η ανάρμοστη συμπεριφορά κατά μιας γυναίκας, η άρνησή του να λάβει τη φαρμακευτική αγωγή και η προκλητική του δήλωση όταν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας καυχήθηκε ότι είναι «καλός στο να χρησιμοποιεί όπλα και μαχαίρια», σύμφωνα με την δικαστική αναφορά.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή ζήτησε την άμεση επιστροφή του πελάτη του στο κέντρο θεραπείας και αποτοξίνωσης, ωστόσο ο δικαστής αρνήθηκε, σημειώνοντας ότι ο 24χρονος είχε ήδη λάβει «πολλές ευκαιρίες» και ότι ο «ίδιος έριξε τον εαυτό του στη φυλακή».

Υπενθυμίζεται ότι το 2009 ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κοινωφελούς εργασίας και στην παροχή συμβουλών ενδοοικογενειακής βίας μετά την επίθεση κατά της Ριάνα στο Λος Άντζελες.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς