ΕΠΟ: Η απάντηση του Σαρρή στον ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 16:43
UPD:17:02
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, αναφέρει: «Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς "επαναστάτες", να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο.

A- A A+

Μετά την μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ κατά (και) του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, ο τελευταίος απάντησε σήμερα το μεσημέρι, ότι θα συνεχίσει να τοποθετείται σε θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ο κ. Σαρρής αναφέρει: «Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς "επαναστάτες", να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο.

Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους που υποτίθεται πως επιθυμούν να υπερασπιστούν τα εταιρικά ή προσωπικά τους συμφέροντα κόντρα σε "συστήματα", "ελέγχους" και "ελεγκτές".

Ο καθρέφτης όλων είναι το πεδίο των θετικών προτάσεων για την βελτίωση του αθλήματος, τις οποίες η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ακούσει.

Ο εύκολος δρόμος των χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων προς ικανοποίηση των εσωτερικών μετώπων και του οπαδικού αισθήματος, δεν οδηγεί πουθενά. Απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα.

Προσωπικώς, σε ότι με αφορά θα ήταν εύκολο να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς, αλλά τίποτε δεν θα προσέφερε μια τέτοια κίνηση στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.»

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της είχε επιτεθεί τόσο στο Γιώργο Σαρρή, αλλά και στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του «δικεφάλου» του Βορρά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις