Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από το απόγευμα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, που από το βράδυ στα βόρεια θα γίνουν βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν Πιθανότητα βροχής το βράδυ στα ανατολικά. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Βόρειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Πρόσκαιρες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σημειωθεί ομίχλη. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνεόυν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίρθιο καιρό προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, αλλά παροδικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στην Ανατολική Ελλάδα. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι περιορισμένη και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί μέχρι μέτριοι και στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωΐ στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα βόρεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή