Ισπανία: Η μάχη της Μαδρίτης συνεχίζεται

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 00:54
UPD:15:53
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησαν με νίκες στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής και αποσπάστηκαν 7 και 4 βαθμούς αντίστοιχα από τη Μπαρτσελόνα, η οποία υποδέχεται σήμερα την Οσασούνα.

Τα δύο «κανόνια» των ομάδων της ισπανικής πρωτεύουσας «καθάρισαν» στις αναμετρήσεις με Μάλαγα και Εσπανιόλ. Με το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 22΄ οι «μερένγκες» πέρασαν από το «Λα Ροσαλέδα», με 1-0, επί της Μάλαγα, ενώ στο «Βιθέντε Καλντερόν» οι «ροχιμπλάνκος» με το Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει στο 55΄ επιβλήθηκαν της Εσπανιόλ με το ίδιο σκορ (1-0) και πλησίασαν στους τρεις βαθμούς από την κορυφή, που εξακολουθεί να κατέχει η «βασίλισσα».

Νωρίτερα, η Ράγιο Βαγεκάνο έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της με το 3-1 επί της Αλμερία. Ο Λαριβέι πέτυχε δύο γκολ για τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, ενώ το σκορ είχε ανοίγει στο 38΄ ο Μπουένο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 2-1 με το Σοριάνο στο 72΄.

Με το γκολ του Νολίτο στο 19΄ ο Θέλτα πέρασε νικηφόρα από τη Βαλένθια με 1-0 επί της Λεβάντε, που προερχόταν από σερί επιτυχημένων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Ούτε αυτή την φορά απουσίασαν από την ενδεκάδα των γηπεδούχων οι Λουκάς Βύντρα και Νίκος Καράμπελας, ωστόσο, η ομάδα του Βίγκο πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κι έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στα σαλόνια της πριμέρα ντιβιζιόν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις