Κρήτη: Πυρκαγιά στις αποθήκες εμπορευμάτων σε εργοστάσιο της Creta Farms

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 19:39
UPD:20:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στις αποθήκες εμπορευμάτων, στο εργοστάσιο της εταιρείας αλλαντικών Creta Farms στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Στο σημείο επιχειρούν 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες και σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στον κυρίως χώρο του εργοστασίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Πυροσβέστες που προσπαθούν για την κατάσβεση της φωτιάς στις εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε εκκένωση των εγκαταστάσεων και ενημερώνει ότι κανένα μέλος του προσωπικού της δεν έχει κινδυνέψει, εφαρμόζοντας απόλυτα το σύστημα εκτάκτων αναγκών και τηρώντας τις διαδικασίες ασφαλείας μεταφέροντας όλο το προσωπικό σε ασφαλές μέρος.

Ειδικότερα η εταιρεία αλλαντικών Creta Farms με  ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι το εργοστάσιο της εταιρείας και οι χοιροτροφικές μονάδες στην περιοχή του Ρεθύμνου δεν απειλούνται από την πυρκαγιά.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η αιτία της πυρκαγιάς και όπως αναφέρει η εταιρεία προς το παρόν δεν δύναται να εκτιμήσει τις οικονομικές επιπτώσεις της.

NEA TV VIDEOS

Ακόμη στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι εγκαταστάσεις και τα αποθέματα της εταιρείας είναι πλήρως ασφαλισμένα και διαβεβαιώνει ότι η παραγωγική διαδικασία και η τροφοδοσία της αγοράς θα συνεχιστεί ομαλά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή