Στο νοσοκομείο με πνευμονοθώρακα ο Μάτζο της Νάπολι

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 15:06
UPD:15:11
EPA/Dimitris Legakis

O Κριστιάν Μάτζο (φωτογραφία αρχείου) αισθάνθηκε δυσφορία και εισήχθη σε νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, πριν επιδεινωθεί.

A- A A+

Κίνδυνο διέτρεξε η ζωή του Κριστιάν Μάτζο της Νάπολι, ο οποίος υπέστη πνευμονοθώρακα από τραυματισμό και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της ιταλικής μεγαλούπολης.

Όλα ξεκίνησαν στην τελευταία προπόνηση των «παρτενοπέι» πριν από το χθεσινό αγώνα εναντίον της Πόρτο στο «Ντραγκάο», για τη φάση των «16» στο Γιουρόπα Λιγκ, όταν ο Μάτζο δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο θώρακα.

Ο 32χρονος Ιταλός διεθνής ακραίος αμυντικός ήταν με την υπόλοιπη ομάδα στην Πορτογαλία, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στη δεκαοκτάδα. Μετά την επιστροφή της Νάπολι στη βάση της αισθάνθηκε δυσφορία και εισήχθη σε νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, πριν επιδεινωθεί.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογός του, στον ποδοσφαιριστή έγινε παροχέτευση για να αποσυμπιεστεί η κοιλότητα του υπεζωκότα από τον (υπό πίεση) αέρα που είχε συσσωρευθεί. Ο Μάτζο θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες και ακολούθως θα λάβει εξιτήριο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις