Μ. Ρεπούση: «Γιατί να μην έχουμε αριστερό Πρόεδρο της Δημοκρατίας;»

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 14:14
UPD:14:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ

Σε δηλώσεις της η Μαρία Ρεπούση υποστήριξε ότι ήταν δική της απόφαση να μην είναι υποψήφια για τον Δήμο Πειραιά, καθώς η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να στηρίξει «ένα νέο αυτοδιοικητικό σχήμα που είναι στα σκαριά με νέους ανθρώπους που έχει και αυτοδιοικητική προοπτική. Εγώ είμαι στην κεντρική πολιτική σκηνή και σ’ αυτήν θέλω να συνεχίσω».

A- A A+

Απαντήσεις τόσο για το θέμα του ενδεχόμενου διεκδίκησης του Δήμου Πειραιά όσο και γι’ αυτό της ανάληψης της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Φώτη Κουβέλη, έδωσε η βουλευτής του κόμματος Μαρία Ρεπούση.

Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM η κ. Ρεπούση υποστήριξε ότι ήταν δική της απόφαση να μην είναι υποψήφια για τον Δήμο Πειραιά, καθώς η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να στηρίξει «ένα νέο αυτοδιοικητικό σχήμα που είναι στα σκαριά με νέους ανθρώπους που έχει και αυτοδιοικητική προοπτική. Εγώ είμαι στην κεντρική πολιτική σκηνή και σ’ αυτήν θέλω να συνεχίσω».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ο κ. Κουβέλης να προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας η κ. Ρεπούση αναρωτήθηκε «γιατί να μην έχουμε αριστερό πρόεδρο;», ενώ προσέθεσε ότι «θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή