Τέλος Μαρτίου θα παίξει ο Μήτρογλου στη Φούλαμ

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 13:38
UPD:13:46
EPA/PETER POWELL

Ο Μήτρογλου δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του στην προσπάθεια για παραμονή, λόγω μιας φλεγμονής στο γόνατο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Για Μήτρογλου ακούν αλλά Μήτρογλου δεν βλέπουν οι οπαδοί της Φούλαμ, που είχαν μεγάλες προσδοκίες από τον Έλληνα διεθνή επιθετικό ο οποίος αποτελεί μέχρι τώρα την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του λονδρέζικου συλλόγου.

Ο χαρισματικός σκόρερ, με ουσιαστικά μηδενική παρουσία έως τώρα στο σύλλογό του από την ημέρα που αποκτήθηκε, θα απουσιάσει κι άλλο καθώς δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του στην προσπάθεια για παραμονή, λόγω μιας φλεγμονής στο γόνατο.

Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στο twitter, όπου αναφέρει ότι «μια φλεγμονή στο γόνατο δυστυχώς επιμένει ακόμη. Χρειάζεται ενδυνάμωση, ξεκούραση, κατάλληλη θεραπεία προκειμένου να είμαι στο 101%...Υπομονή λίγο ακόμη για να ξεπεραστεί και να επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός και απολύτως έτοιμος...»

Ο Μήτρογλου θα μείνει εκτός αγώνων για δύο με τρεις εβδομάδες, που σημαίνει πρακτικά ότι θα λείψει από τις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η συμμετοχή του είναι προς το παρόν αμφίβολη ακόμη και για τη συνάντηση με την Έβερτον, στις 30 Μαρτίου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις