Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Νεφώσεις στα βόρεια, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι στρεφόμενοι από το βράδυ σε νότιους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι από το βράδυ σε νότιους. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά τόπους θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νότιους μέτριους. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ νότιοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι από το βράδυ σε νότιους μέτριους. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά τόπους θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το βράδυ, νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ νότιοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το πρωΐ πρόσκαιρα βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, που στα δυτικά και νότια βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, προβλέπει για την Παρασκευή η ΕΜΥ. Το πρωΐ θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα πελάγη τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή