«Μικρή βελτίωση για Σουμάχερ» ενημέρωσε η εκπρόσωπός του

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 14:19
UPD:14:24
EPA/DIEGO AZUBEL

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Σημάδια μικρής βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μετά από περίπου 70 ημέρες νοσηλεία σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, λόγω του ατυχήματος που είχε ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. 

Αυτό ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Φόρμουλα Ένα, Ζαμπίνε Κεμ, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι η περίπτωση χρειάζεται μεγάλη υπομονή.

«Ο Μίκαελ παρουσιάζει κάποια μικρά αλλά ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης. Ξέρουμε, όμως, ότι θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή. Ο Μίκαελ είναι μαχητής και είμαστε σίγουροι ότι τελικά θα τα καταφέρει» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κεμ.

«Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ο Μίκαελ θα το ξεπεράσει και θα ξυπνήσει από το κώμα. Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι η μάχη του θα κρατούσε καιρό και θα ήταν δύσκολη. Τα κάνουμε όλα σε συμφωνία με το ιατρικό τιμ του νοσοκομείου, το οποίο εμπιστευόμαστε απόλυτα» συνεχίζει η ανακοίνωση.

EURONEWS

«Η διάρκεια δεν μας ενδιαφέρει. Προσπαθούμε να μεταφέρουμε στον Μίκαελ όλη τη θετική ενέργεια που έχουμε. Είναι μεγάλος ο αριθμός των μηνυμάτων υποστήριξης που έχει η οικογένεια και πραγματικά ευχαριστεί όλους σκέφτονται και προσεύχονται για τον Μίκαελ» καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις