Ποδηλασία: Η Ομοσπονδία ανέστειλε τη λειτουργία της

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 16:10
UPD:16:27
SHUTTERSTOCK

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

«Λουκέτο» στη λειτουργία της, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, βάζει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αφού η νέα μείωση στην ετήσια επιχορήγηση που λαμβάνει από την Πολιτεία καθιστά αδύνατη την ανταπόκριση στις υποχρεώσεις της.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θανάσης Τερζής, απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, τη γενική γραμματέα Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, προκειμένου να ενημερώσει για την απόφασή του. 

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, στο Δ.Σ. «λόγω της δυσχερέστατης οικονοµικής κατάστασης της Οµοσπονδίας, µετά και την εξαγγελία από την Πολιτεία της νέας περικοπής στους προϋπολογισµούς των Οµοσπονδιών για το 2014 κατά 50%, αποφασίστηκε οµόφωνα η αναστολή των αγωνιστικών εκδηλώσεων της Ε.Ο.Π., πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήµατα, καθώς και η λειτουργία των Εθνικών µας οµάδων, σε όλα τα Ολυµπιακά Αγωνίσµατα που καλλιεργούµε (ποδηλασία δρόµου, πίστας, ορεινή ποδηλασία, ΒΜΧ)».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις