ΔΗΜΑΡ: Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την Προοδευτική Συνεργασία

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 16:00
UPD:16:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά τη χθεσινοβραδινή πρώτη δημόσια εκδήλωση του συνεργατικού σχήματος «ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ».

A- A A+

Ικανοποιημένος δήλωσε σήμερα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, ο Φώτης Κουβέλης και τα ηγετικά στελέχη του κόμματος από τη χθεσινοβραδυνή πρώτη δημόσια εκδήλωση του συνεργατικού σχήματος «ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε να εκπονηθεί, άμεσα, πρόγραμμα ανάλογων εκδηλώσεων σ’ όλη την Ελλάδα, αρχής γενομένης, τις επόμενες μέρες, από τη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, το δεκαπενταμελές συντονιστικό όργανο που έχει συγκροτηθεί από επτά εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ και επτά από τους συνεργαζόμενους, πρόκειται να προετοιμάσει τις επόμενες μέρες τη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές και να προχωρήσει τις προκαταρκτικές διαδικασίες για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, μετά τη συνεδρίαση, αναφέρεται ότι εκφράστηκε η ανάγκη να εμβαθύνουν οι θέσεις του κόμματος για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και να προβληθεί ο σύγχρονος ευρωπαϊκός λόγος, γιατί, όπως εκτιμήθηκε, αυτόν μπορεί να τον εκφράσει δυναμικά και προνομιακά η ΔΗΜΑΡ και οι συνεργαζόμενοι μαζί της.

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τα άλλα στελέχη για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στο πρόσφατο ευρωπαϊκό φόρουμ, της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, στις Βρυξέλλες, καθώς και για τις συναντήσεις που είχε με τον Μάρτιν Σουλτς, τον Χάνες Σβόμποντα και Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή