Παραολυμπιακοί - 694.720 εισιτήρια έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2004 12:59
A- A A+

Στον εντυπωσιακό για τα δεδομένα των Παραολυμπιακών Αγώνων, αριθμό των 694.720 εισιτηρίων έφτασαν οι πωλήσεις εισιτηρίων των Παραολυμπιακών της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής Επικοινωνίας της «Αθήνα 2004», Μιχάλης Ζαχαράτος, κατά τη σημερινή επίσημη ενημέρωση των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στο Βασικό Κέντρο Τύπου.

«Χθες διατέθηκαν από τα ταμεία 24.720 εισιτήρια και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το Σαββατοκύριακο, αν και ήδη έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού αρχικός μας στόχος ήταν να φτάσουμε τα 400.000 εισιτήρια» συμπλήρωσε.

Σημαντική, πάντως, είναι και η παρουσία των ελλήνων μαθητών που δίνουν βροντερό παρόν σε καθημερινή βάση στα στάδια. «Το υπουργείο Παιδείας έχει αγοράσει περίπου 50.000 εισιτήρια, αλλά πολλά είναι και τα σχολεία που έρχονται και αγοράζουν εισιτήρια στα εκδοτήρια. Ως το τέλος των Αγώνων περιμένουμε περισσότερα από 70.000 παιδιά, ενώ ο κύκλος αυτός των οργανωμένων επισκέψεων θα κλείσει την ερχόμενη Δευτέρα», τόνισε από την πλευρά του, ο Γενικής Διευθυντής Τύπου, Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις