Ο Στέφενς ανέλαβε τη Στουτγάρδη

Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 13:11
UPD:15:56
MOTIONTEAM
A- A A+

Για μία εβδομάδα έμεινε χωρίς δουλειά ο Χουμπ Στέφενς, που μετά την «περιπέτεια» του ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γερμανικό πρωτάθλημα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Στουτγάρδης.

Τα γερμανικά ΜΜΕ είχαν αρχίσει από χθες να προεξοφλούν ότι ο Ολλανδός προπονητής θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου και επιβεβαιώθηκαν απολύτως σήμερα, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει μέσω της ιστοσελίδας της ότι ο έμπειρος Στέφενς θα είναι ο αντικαταστάτης του Τόμας Σνάιντερ.

Να σημειωθεί ότι το συγκρότημα της Μπουντεσλίγκα έχει να γευθεί τη χαρά των τριών βαθμών από τις 7 Δεκεμβρίου 2013, μετρώντας σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών οκτώ ήττες και μόλις μία ισοπαλία, αυτή που παραχώρησε χθες (2-2) εναντίον της Μπραουνσβάιχ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Χουμπ Στέφενς είναι ο νέος προπονητής της Στουτγάρδης. Ο 60χρονος θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση τη Δευτέρα και θα παρακολουθήσει το επόμενο Σάββατο την ομάδα για πρώτη φορά, στο εκτός έδρας παιχνίδι στη Βρέμη.

Ο έμπειρος τεχνικός συνεργάστηκε πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα [...] Τα ''χάιλαιτς" της προπονητικής καριέρας του ήταν το 1997, όταν κέρδισε το Κύπελλο UEFA και το 2001 με την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας.

Ως παίκτης, ο Χουμπ Στέφενς ήταν ένας καλά εκπαιδευμένος κεντρικός αμυντικός και έπαιξε σε 18 διεθνείς αγώνες με την Ολλανδία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις