Η ατζέντα της Παρασκευής

Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 08:54
UPD:08:55
A- A A+

10:00 Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης απευθύνει χαιρετισμό στη Σύνοδο των Περιφερειών και των Πόλεων της Ευρώπης που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

10:30 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνεδρίαση του Προεδρείου της Επιτροπής των Περιφερειών στο πλαίσιο της 6ης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Περιφερειών και των Δήμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιείται στην Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών).

12.30 Στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας (Αθηνάς 63) υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη και του δημάρχου του Άμστερνταμ, Eberhard van der Laan

14:00 ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, θα συναντηθεί, στο υπουργείο Εξωτερικών, με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία. Αντικείμενο της συνάντησης θα αποτελέσει η καταγραφή ενδεχόμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, λόγω της παρούσας κρίσης, καθώς επίσης και η εξέταση τρόπων αντιμετώπισης των ζητημάτων αυτών.

15:00 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα απευθύνει ομιλία, στην 6η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Περιφερειών και Δήμων, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Διάσκεψη, η οποία έχει ως θέμα «Ευρωπαϊκή Ανάκαμψη, Τοπική Υλοποιήση», διοργανώνεται από την Επιτροπή Περιφερειών της Ε.Ε. με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε, του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Αθήνα.

18:30 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε πλατιά σύσκεψη οργανώσεων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής για την προετοιμασία για τις 3 εκλογικές μάχες στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138).

Ιωάννινα – Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια για του γερμανού προέδρου Γιόακιμ Γκάουκ. Στις 16:50 θα συναντηθούν με μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή