Μια... Γιαπωνέζα για τον Σαβιόλα

Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 12:36
UPD:15:06
olympiacos.org
A- A A+

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Χαβιέρ Σαβιόλα χθες το πρωί, όταν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού εμφανίστηκε νεαρή Γιαπωνέζα θαυμάστριά του που ταξίδεψε από την Οσάκα για να τον συναντήσει!

Η 26χρονη Ασάμι Ουσούκου είχε προσπαθήσει και τα προηγούμενα χρόνια, ταξιδεύοντας στο Μπουένος Άιρες, στη Βαρκελώνη, στη Μαδρίτη και στη Λισαβόνα (!), όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της πειραϊκής ομάδας, κάνοντας την επιθυμία πραγματικότητα χθες, όταν και συνάντησε το ίνδαλμά της.

Η νεαρή ασιάτισσα έκανε πέντε χρόνια ισπανικά, προκειμένου όταν θα συναντούσε τον Αργεντινό να μπορέσει να εκφράσει το θαυμασμό της για εκείνον και να τού διηγηθεί την ιστορία της. Τελικά, το όνειρό της εκπληρώθηκε χθες το πρωί.

OLYMPIACOS.ORG

Η Ασάμι Ουσούκου συνάντησε τον Σαβιόλα, που όπως ήταν φυσικό έμεινε έκπληκτος όταν πληροφορήθηκε την ακάματη προσπάθεια και επιμονή της για να τον συναντήσει. Ο διεθνής άσσος του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκε μαζί της και της παρέδωσε μία φανέλα του, την οποία είχε υπογράψει.

Από την πλευρά της, η ευτυχισμένη Γιαπωνέζα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά για την ευόδωση μιας μακράς (και κοστοβόρας) προσπάθειας. Η Ουσούκου δήλωσε ότι λατρεύει τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα και όταν έμαθε ότι ο Σαβιόλα ήρθε στην χώρα μας για τον πρωταθλητή έβαλε στόχο να τον δει από κοντά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις