Facebook Messenger στο Windows Phone

Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 12:23
UPD:12:24
REUTERS/DADO RUVIC
A- A A+

Η εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων του Facebook, το Facebook Messenger, ανακοινώθηκε ότι είναι διαθέσιμη και μέσω της πλατφόρμας Windows Phone, της Microsoft.

Η αρχική ανακοίνωση για τη σχετική εξέλιξη έγινε αρχικά στο Mobile World Congress, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως συμβαίνει και με τις αντίστοιχες εκδόσεις που είναι διαθέσιμες στα iOS και Android, το Facebook Messenger θα επιτρέπει στους κατόχους Windows Phone να πραγματοποιούν ομαδικές συζητήσεις, ανταλλαγή φωτογραφιών και stickers. Επίσης, θα είναι δυνατή και η γνωστοποίηση της τοποθεσίας του χρήστη.

Ωστόσο, από την αρχική έκδοση της εφαρμογής θα απουσιάζουν η δυνατότητα αποστολής φωνητικών μηνυμάτων, ενώ θα απουσιάζουν και τα chat heads, που επιτρέπουν στον χρήστη να εντοπίζει γρήγορα ενεργές συζητήσεις. Ενδεχομένως, τα δύο αυτά στοιχεία να αποτελέσουν τμήματα μελλοντικής αναβάθμισης, σε συνδυασμό με την επερχόμενη αναβάθμιση Windows Phone 8.1, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Η λήψη της εφαρμογή μπορεί να γίνει μέσω του παρακάτω συνδέσμου: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/facebook-messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7

Προτεινόμενα για εσάς