Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 08:14
UPD:09:16
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα προβλέπει για σήμερα στην Αττική η ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 οι όποιοι βαθμιαία θα γίνουν νότιοι και θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ και το βράδυ θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα βρέξει. Πιθανή καταιγίδα τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τέταρτη στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιονιά στα βόρεια ορεινά.  Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή