Σούπερ Λίγκα: Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 21:34
UPD:22:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
A- A A+

«Θηλιά» στο λαιμό του Πλατανιά πέρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε στο γήπεδο των Περιβολίων της γηπεδούχου ομάδας με 2-1 στην τελευταία αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.  

Ο Πλατανιάς παρέμεινε στη 16η θέση με 25 βαθμούς και το μέλλον του στην κατηγορία παραμένει επισφαλές, ενώ η ομάδα της Ηπείρου έφτασε στους 35 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή. 

Στο 11ο λεπτό οι φίλαθλοι του Πλατανιά «πάγωσαν», όταν ο Ίλιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπέριος βγήκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 23΄ ισοφάρισαν με τον Κάταϊ, μετά από κάθετη πάσα του Τόρες. Ο Πλατανιάς είχε μία ευκαιρία στο 55΄, όταν ο Κάταϊ βρέθηκε μόνος και δοκίμασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Βελλίδης με διπλή προσπάθεια κατάφερε να μπλοκάρει.

Στο 61΄ ο Ίλιτς ελευθερώθηκε στην περιοχή του Πλατανιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Κολοβέτσιος από κοντά επωφελήθηκε δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΣ, 2-1.

Όταν ο χρόνος άρχισε να πιέζει ο Πλατανιάς έδειξε μεγαλύτερη κινητικότητα και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαχοδήμο στο 86΄, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 90΄ και σε εκτέλεση φάουλ του Βλαχοδήμου ο Βελλίδης απέκρουσε σε κόρνερ κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις