Kόντρα με «άρωμα» Ουκρανίας στη Βουλή

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 14:27
UPD:15:35
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε κατά την συζήτηση επερώτησης για την συνέχιση της επιστράτευσης των εργαζομένων στο μετρό (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Αντιπαράθεση με «άρωμα» Ουκρανίας είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την συζήτηση επερώτησης για την συνέχιση της επιστράτευσης των εργαζομένων στο μετρό.

Ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κ. Μπάρκας είπε «μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άμεσα αντέδρασε ο υφυπουργός Υποδομών Μ. Παπαδόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στον παριστάμενο Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση του είπε: «καταλάβατε τώρα κύριε Βούτση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αυτό το επίπεδο; Γιατί οι βουλευτές σας είναι αλλού για αλλού και λένε ότι τους κατέβει».

Τη δήλωση του κ. Μπάρκα σχολίασε αργότερα και η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Ασημακοπούλου, η οποία σημείωσε πως «μετά τα λυντσαρίσματα και τα γουναράδικα», σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει «στην εμφυλιοπολεμική ρητορική του κόμματός του τον Γιανουκόβιτς και την Ουκρανία…»

«Μέχρι πού θα φτάσετε κ. Τσίπρα;», διερωτήθηκε.  

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή