Η ατζέντα της Τρίτης

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 08:58
UPD:10:45
A- A A+

10:00 Στο υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με την τρόικα. 

12:00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Καινοτομίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 μ. Στη συνεδρίαση θα μετάσχει και αντιπροσωπεία του Ισραηλινού οργανισμού ΥΟΖΜΑ, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει υπογραφεί για συνεργασία στη διαμόρφωση της στρατηγικής καινοτομίας και χρηματοδότησης της επιχειρηματικότητας.

12:30 O υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης και η Υφυπουργός, Εύη Χριστοφιλοπούλου, θα παρουσιάσουν τις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρουν στους πολίτες τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στον 1ο όροφο.

14:00 Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα ενημερώσει, στη Βουλή των Ελλήνων, τη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος για τα αποτελέσματα της περιοδείας του στα Δυτικά Βαλκάνια, καθώς και για τις θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, την κατάσταση στην Ουκρανία και για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.

14:30 Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον υπουργό Άμυνας της Σερβίας Νebojsa Rodic στο Προεδρικό Μέγαρο.

17:00 Συνάντηση της άτυπης οργανωτικής επιτροπής που αποτελείται από αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ, των «58», της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», της «Δυναμικής Ελλάδας», της «Πρωτοβουλίας Β», «Πολιτείας 2012», «Μπροστά» και των «Νέων Μεταρρυθμιστών» στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας.

19:00 O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα παρουσιάσει στην αίθουσα Τελετών του Δημαρχιακού Μεγάρου (Αθηνάς 63, Πλατεία Κοτζιά) το σύνολο των δράσεων που πραγματοποιούνται από το δήμο για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

- Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, θα βρίσκεται από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη στο Στρασβούργο, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

- Επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΒουλήςΕυάγγελος Μεϊμαράκης κατόπιν προσκλήσεως του ομολόγου του, Προέδρου του Εθνικού Κοινοβουλίου Hovik Abrahamyan.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή