Ντεμπούτο Μήτρογλου στην Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 19:30
UPD:20:40
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Κώστας Μήτρογλου, μετά από αναμονή 25 ημερών από τότε που υπέγραψε στην Φούλαμ πέρασε αλλαγή στο 60ο λεπτό αντί του Ρονταγέγκα, ωστόσο, ήταν φανερό ότι θέλει ακόμη χρόνο έως ότου προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος.(Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Το ντεμπούτο του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ «συνοδεύτηκε» από την εκτός έδρας ισοπαλία των Λονδρέζων επί της Γουέστ Μπρομ (1-1), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Φέλιξ Μάγκατ στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «Κότατζερς» είδε την ομάδα του να κρατάει την «χρυσή» νίκη μέχρι το 86ο λεπτό χάρις στο γκολ του Ντεζαγκά στο 28΄, ωστόσο, τότε δέχτηκε την ισοφάριση από το Βίντρα κι έχασε την ευκαιρία να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση του πίνακα.

Ο Κώστας Μήτρογλου, μετά από αναμονή 25 ημερών από τότε που υπέγραψε στην Φούλαμ πέρασε αλλαγή στο 60ο λεπτό αντί του Ρονταγέγκα, ωστόσο, ήταν φανερό ότι θέλει ακόμη χρόνο έως ότου προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Η Άρσεναλ συνέτριμε με 4-1 τη Σάντερλαντ και πλησίασε στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Τσέλσι. Πρωταγωνιστής των «κανονιέρηδων» ήταν ο Ζιρού, που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων (5΄, 31΄ Ζιρού), ο  Ροσίτσκι στο 42΄ έκανε το 2-0, ενώ στο 57΄ ο Κοσιελνί έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Βενγκέρ. Το γκολ της τιμής για τις «μαύρες γάτες» πέτυχε στο 81΄ ο Τζιακερίνι.

Επιβλητική ήταν η Χαλ στην Ουαλία, όπου διέλυσε τη γηπεδούχο Κάρνιφ με 4-0. Στο 18΄ ο Χάντλστοουν άνοιξε το σκορ, ακολούθησαν δύο τέρματα του Γέλαβιτς στο 38΄ και 57΄ για να «σφραγίσει» τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του ο Λίβερμορ στο 67ο λεπτό.

Τα βρήκε...σκούρα απέναντι στη Στόουκ η Μάντσεστερ Σίτι στο «'Έτιχαντ», αλλά ο Γιάγια Τουρέ «λύτρωσε» τους «πολίτες» στο 70΄ και με το γκολ που πέτυχε χάρισε τη νίκη με 1-0. Η Σίτι βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο και την ευκαιρία να πιάσει τους Λονδρέζους στην κορυφή.

 Νίκη με ανατροπή πέτυχε στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ επί της Σαουθάμπτον με 3-1. Οι «άγιοι» προηγήθηκαν στο 8΄ με το Γιοσίντα, αλλά τα «σφυριά» απάντησαν με τους Τζάρβις (20΄), Κόουλ (23΄) και Νόλαν (71΄).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις