Ατρόμητος: Την απόφαση του Εισαγγελέα περιμένει ο Γ.Σπανός

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 15:23
UPD:15:52
ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο πρόεδρος της εταιρείας καυσίμων ETEKA Γιώργος Σπανός (Κ), επευφημούμενος από συγκεντρωμένους συγγενείς των κατηγορουμένων, οδηγείται με χειροπέδες στον 7ο ανακριτή Πειραιά, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του μεγάλου κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων που αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.

A- A A+

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από 3 ώρες, η απολογία του προέδρου της ΕΤΕΚΑ και ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, στον 7ο ανακριτή Πειραιά, για την υπόθεση του λαθρεμπορίου καυσίμων που κατηγορείται.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Περιστερίου αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και το απόγευμα (μετά τις 18:30) θα παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για το εάν θα αφεθεί ελεύθερος ή θα προφυλακιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα 6 από τους 15 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Σπανός. Νωρίτερα, πριν ξεκινήσει η απολογία του, ο «ισχυρός άνδρας» του Ατρόμητου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παράσχο, τον οποίο καθησύχασε και του ζήτησε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα βρίσκεται κοντά τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις