Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραμένει έως το 2019 ο Ρούνι

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 15:59
UPD:16:02
EPA/PETER POWELL

Σύμφωνα με το το BBC ο Γουέιν Ρούνι θα αμοίβεται με περισσότερες από 300.000 λίρες εβδομαδιαίως, μετά την υπογραφή του νέου πενταετούς διάρκειας συμβολαίου του.

A- A A+

Τέσσερις ημέρες πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το BBC αποκαλύπτει την οριστική συμφωνία του Γουέιν Ρούνι με τη διοίκηση των «μπέμπηδων» για νέο πενταετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό δίκτυο ο Άγγλος διεθνής επιθετικός θα αμοίβεται με περισσότερες από 300.000 λίρες εβδομαδιαίως, μετά την υπογραφή του νέου πενταετούς διάρκειας συμβολαίου του, που θα τον κρατήσει στο «Ολντ Τράφορντ» μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Το συμβόλαιό του λήγει κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι και βάσει της ισχύουσας συμφωνίας αμείβεται με 250.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο Ρούνι εντάχθηκε στο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων» τον Αύγουστο του 2004 από την Έβερτον και χρειάζεται άλλα 42 γκολ για να περάσει το σερ Μπόμπι Τσάρτλον και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γιουνάιτεντ (249 τέρματα είχε πετύχει ο Τσάρλτον). Ο έμπειρος επιθετικός μετράει 430 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των «μπέμπηδων» κι έχει σκοράρει 208 φορές.

Προς το παρόν ο σύλλογος δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, αλλά είναι θέμα χρόνου να γίνει κάτι τέτοιο.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις