ΣΥΝ: Οι δηλώσεις Αλμούνια φέρνουν προ των ευθυνών τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2004 17:08
A- A A+

«Οι σημερινές δηλώσεις-κεραυνός του κ. Αλμούνια http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/10/07/967096.htm ότι η Επιτροπή ίσως να ξεκινήσει τη διαδικασία επί παραβάσει εναντίον της Ελλάδας και ίσως να προτείνει την διακοπή της σχετικής βοήθειας από το Ταμείο Συνοχής καθώς και ότι ο σχετικός έλεγχος από την Eurostat θα επεκταθεί και στην προ του 2000 περίοδο, θέτουν και τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μπροστά στις τεράστιες ευθύνες τους».

Αυτή τη δήλωση έκανε σήμερα ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού Δ. Παπαδημούλης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Αλμούνια για την ελληνική οικονομία στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Είναι πλέον φανερό ότι ο εντεινόμενος "λογιστικός πόλεμος" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πλήττει βαρύτατα τη δημόσια εικόνα και το κύρος της χώρας, αποδυναμώνει την πιστοληπτική της ικανότητα, θέτει σε κίνδυνο πολύτιμους πόρους για την ανάπτυξη και τη συνοχή και προετοιμάζει το έδαφος για νέο γύρο σκληρής λιτότητας σε βάρος των ασθενέστερων», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Αλμούνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή