Στην Κεφαλλονιά αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 17:32
UPD:17:36
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, τόνισε ότι «είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ, κοντά στον κόσμο και μπορούμε να διαπιστώσουμε με τα μάτια μας τι έχει συμβεί».

A- A A+

Στη δοκιμαζόμενη από τον Εγκέλαδο Κεφαλλονιά βρίσκεται από το πρωί αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς η πειραϊκή ομάδα συμπαρίσταται εμπράκτως στους σεισμόπληκτους του Ιόνιου νησιού.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει συνδράμει την προσπάθεια ανακούφισης των κατοίκων προσφέροντας 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία του νησιού.

Η «ερυθρόλευκη» αντιπροσωπεία επισκέφθηκε πρώτα το Ληξούρι, όποθυ τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος της Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης. «Οι Κεφαλλονίτες ευγνωμονούν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη χειρονομία του να προσφέρει 500.000 ευρώ, ώστε να φτιαχτούν τα σχολεία που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη», υπογράμμισε ο κ. Παρίσης.

«Εύχομαι αυτή τη χειρονομία να τη μιμηθούν και άλλοι, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε τα σχολεία της Κεφαλλονιάς που έχουν τεράστια προβλήματα. Ο Ολυμπιακός συμβάλει στην επούλωση κάποιων εκ των πληγών του νησιού μετά τους δύο μεγάλους σεισμούς», πρόσθεσε.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, τόνισε από την πλευρά του ότι «είμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ, κοντά στον κόσμο και μπορούμε να διαπιστώσουμε με τα μάτια μας τι έχει συμβεί».

Όπως είπε ο πρώην Γάλλος διεθνής του Ολυμπιακού «μπορεί να προερχόμαστε από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά αναγνωρίζουμε τη σημασία του σχολείου και η μόρφωση είναι κι αυτή μία από τις αξίες του αθλητισμού».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις